Ändrade planer

En sån osis! Sotto å jag hade tänkt ta en restresa 16 maj-23maj men nu har hon fått en operationstid under den veckan så vi kommer typ inte kunna åka :( Eller åka kommer vi kunna göra men de blir bara en weekend, så de är jävligt synd! de finns dock en fördel med att de bara blir en weekend, vi behöver inte ta ledigt från skolan om de nu är bra. Men nu ska vi bara se till att vi kommer iväg, det blir antagligen Frankrike, Italien eller Spanien, å vi hoppas på att de kommer va riktit varmt där så vi kan sola. Jag ska bli brun till balen å studenten! ;) Men de ska bli väldigt mysigt :)


Söndag

Å så va helgen slut å imorron är det dags för verkligheten och skolan efter 3 veckor utan den. Känns inte sådär jätte bra, ska bli kul å träffa allt folk, men de är väl ungefär det. Denna helgen har varit väldigt trevlig, inte nog med att jag var ledig hela men den innehöll väldigt mycket trevliga saker.

Var i Göteborg igår med Freddan, Jossan å Kim. Shoppade, satt i nån park å solade å hade de allmänt trevligt! Hemresan var dock ganska seg då jag körde hem å alla andra låg å sov.. va kanske inte det roligaste jag gjort. Väl hemma igen var det bara till att hoppa in i duschen å snabbt slänga på sig något att ha på sig för att sen åka hem till Matilda å grilla. Sen åkte vi hem till Olivia som hade förfest, riktigt trevligt var det! Längensen jag var på en sån trevlig förfest faktiskt. Det var inte så många där, men många jag inte träffat på länge å så, så de var riktigt najs. Vi cyklade sedan in till Bratt rätt tidigt, var där innan 11 för att slippa betala inträde. Vi satte oss på övervåningen å snacka skit å drack gott. Tycker folket var rätt sega igår, men när de väl kommit igång va de rätt bra drag!

Idag har det varit en såndär skön söndag. Sov länge, suttit i solen, spelat minigolf å bara myst. Gött!

Nu ska jag äta fisk som Ivan fångade igår.

Puss

Fredag å helg

Så underbart me fredag! men framför allt med helg.

Praktiken idag var okej, hände inte så mkt. Jossan kom till Klitte när jag slutat för vi skulle sola. Fick personalrabbat när jag solade så behövde endast betala 15 kr, riktigt najs! Efter det drivade vi hem till Jossan och satte oss på balkongen och fikade, solade å snackade skit. Mys på de!

Kvällen innefattar pizza med mamma och pappa, där efter film och chips/dipp med Jossan, Matilda å  Amanda. Fettning på hög nivå! Minus i träningsdagboken där. Å Freddan kommer när han är "klar" med svensexan han är på :)

Ha en underbar fredag,
puss!


Hittade denna riktigt smickrande bilden på mig hos Jossan, haha!

090423

Här väl inte hänt sådär väldans mycket i mitt liv idag . Praktik mellan 8-14.30, varav simskola mellan 9-12 och sen vattengympa mellan 14-14.30. Inte alls lika seg eftermiddag i och med vattengympan :)

När jag kom hem stack jag ut och sprang en runda, riktigt skönt var det! Efter det gjorde jag mig en hallon smoothie och gick ut och satte mig i solen och läste en bok :) riktigt mysigt!

Nu ska jag strax hem till Freddan,
puss!

Britain's Got Talent

England har haft riktigt duktiga sångare med i Talang varje år och alla har varit något av underdogs fram tills de börjat sjunga.

2007
Var det Paul Potts


2008
Var det Andrew Johnston


2009
Blir det Susan Doyle?

Det går inte att lägg in youtube klippet här så tryck här för att se Susan Doyle

APU & gymmat

Vad har jag att berätta idag, började apun kl 8 och kl 9 började simskolorna. De va riktigt trevligt, då har man något att göra och samtidigt lär jag mig hur jag ska agera som simlärare genom att se riktiga simlärare agera plus att jag kan agera lite själv. Kl 12 var simskolorna klara så då blev de lite lunch (rester, jeey) å efter det fanns det inte ett piss att göra. Jag hade en riktigt tråkig eftermiddag! Fick sluta en kvart tidigare så 14.45 gick jag in på gymmet (fick gå in gratis iaf) å satte igång å började cykla å strax efter de kom Amanda.

Efter att jag kom hem så har jag bara pluggat å käkat, nu ska jag ringa älsklingen å sen väntar 90210 :)

puss!


Praktik å hela fadderullan

Ja då var det en ny vecka och veckan har börjat lika dåligt på bloggningsfronten.. Inte bra det här, men jag hinner fan inte me känns det som! Igår var det alltså måndag och min kära moders födelsedag. Tillbringade dagen med henne och Andrea fram till strax innan 15 då jag skulle börja min praktik på Klittebadet.

Väl på klittebadet fick jag en genomgång av allting och en rundtur. Jag var sedan med och hjälpte till med 3 simskolor och fick ha på mig en våtdräkt (!) för första gången. Kände mig inte särskillt snygg i den faktiskt. I alla fall, efter simskolorna hände det inte så mycket mer, där var väldigt lite folk så vi började städa lite smått. Hemskt tråkigt, men då hände det i alla fall något. Jag fick sluta strax efter 21 och var hemma något efter det.

Väl hemma var hela tjocka släkten där i och med att mamma fyllde år och jag var inte det minsta sugen på att vara social så jag tog lite mat och satte mig i ett hörn (typ nästan). Var ganska trött i huvudet efter första praktikdagen.


Idag var jag på klitte mellan 8-15. Var med och hjälpte till på simskolorna i ca 3 timmar. Efter det vart det lunch och sen var det skit lugnt så då gick man bara och väntade på att man skulle sluta. Sen jag har kommit hem har jag inte gjort så mycket, kollat på det nya one tree hill avsnittet och varit lite onyttig och ätit godis. Strax kommer Matilda hit så jag ska ta och göra mig i ordning.

Puss och kram!

Söndagsparty



haha, dom två! Vet inte riktigt vad jag tyckte om söndagsparty. Kunde inte se det från start så, nja, trodde de skulle vara bättre faktiskt. Men Fredrik och Filip är bra sköna alltså :)

jag säger bara..

jobb+inte riktigt frisk+massa folk = piss

Suger

Kan inte säga att min blogg start började så bra, jag börjar redan svacka å jag vet inte vad jag ska skriva för den delen heller. Känns verkligen skit bra :) Jaha, vad har då hänt i mitt lilla liv, typ inte ett smack, legat i soffan å degat å kollat på massor av serier. De va faktiskt väldigt trevligt. Har inte haft så mycket tid med serier den senaste tiden så har kommit efter på väldigt många fronter, men nu är jag nästan i kapp i alla så de är ju lite bra, haha.

Sen har jag ynklat mig över att jag varit sjuk (haha), å blivit uppassad (det måste man ju få bli när man är sjuk). Sen har jag umgåtts med Freddan, Men har somsagt inte haft så mycket ork så de har mest blivit filmtittade där med. Å massa onyttigheter på det, typ det enda som varit gått å äta, känns primaballerina på de!

Idag mår jag mycket bättre, febern är borta och kvar är bara den förgjordade halsen! Men även den känns lite bättre. Fick lite panik igår när Freddan trodde de kunde vara halsfluss :S passar verkligen inte bra när jag ska vara på Klitterbadet nästa vecka, behöver alla simskoletimmar jag kan få! På tal om de, skulle få tag i han idag som jag har pratat med, lite sent ute jag vet, men eftersom jag varit sjuk har jag inte kunnat åka dit å vill helst göra de öga-öga än att ringa men iaf. Idag har jag försökt nå honom men han svarar inte på sin telefon så jag börjar få smått panik, tänk om han inte jobbar idag, va gör man då? Får försöka ringa om en stund igen.

Nu får jag väl ta och titta på någon serie igen, ha det fint,
puss!



Sjuk :(

Och nu har man gått och blivit sjuk också, fan då!



The Lonely Island ft. T-Pain - Im On A Boat

Är och hälsar på bror min och hans tjej i Kalmar och han visade denna fina klipp. Dock kunde man inte lägga in de riktiga klippet på bloggen, så om ni vill se den officiella videon så tryck på länken. Riktigt klass låt, haha!



http://www.youtube.com/watch?v=6_YlkEUOonI

Plugga vidare?

Nu va de gjort, nu går de inte att ändra, anmälan till högskolan va gjord. Eller högskolan och högskolan, högskolorna kanske man skulle säga, 8 st har jag sökt till, alla sjukgymnastprogram som finns. Jag hade inte ens tänkt söka till hösten eftersom  jag inte vill plugga till hösten och om jag då söker och kommer in så vet jag inte vad jag ska göra. Jag tror verkligen inte jag klara av att plugga direkt efter gymnasiet, man vill ju ut och se världen lite! Få lite livserfarenheter osv. Men samtidigt om jag kommer in i år så vet jag inte om jag kommer komma in nästa gång jag söker..

Jag vet att jag typ har noll procents chans att komma in på de skolorna jag hellst vill gå på, i Lund och Göteborg och störst chans uppe i Luleå, men uppe i Luleå vill jag verkligen inte gå! Fyfan säger jag bara.. Jag skulle inte klara av att bo så långt upp i Sverige i 3 år. Nej usch, fy och blä, så gärna vill jag nog inte plugga. Jaja, jag får ändå inte veta om jag kommit in förrän om nårra månader så jag behöver inte oroa mig för det nu.


Du har anmält dig till följande utbildningar:
1. GU-19735 - Sjukgymnastprogrammet 180hp Dagtid, Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram, Göteborgs universitet, Göteborg
2. LU-80507 - Sjukgymnastprogrammet 180hp Dagtid, Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram, Lunds universitet, Lund
3. UU-P3400 - Sjukgymnastprogrammet 180hp Dagtid, Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram, Uppsala universitet, Uppsala
4. KI-41011 - Sjukgymnastprogrammet 180hp Dagtid, Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram, Karolinska institutet, Huddinge
5. LIU-50321 - Sjukgymnast 180hp Dagtid, Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram, Linköpings universitet, Linköping
6. MDH-42805 - Sjukgymnastprogrammet 180hp Dagtid, Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram, Mälardalens högskola, Västerås
7. UMU-01312 - Sjukgymnastprogrammet 180hp Dagtid, Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram, Umeå universitet, Umeå
8. LTU-89202 - Sjukgymnast 180hp Dagtid, Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram, Luleå tekniska universitet, Luleå

HippHipp - Kaparna


GLAD PÅSK!


Långfredagen

Jobbat och slitit idag mellan 12-17.30, ovanligt kort jobbdag men det var riktigt skönt! Gårdagen och framförallt gårdagskvällen va riktigt najs! Dagen i korthet: Gymmade med Amanda, träffade Freddan, förfest med tjejorna, Modevisning Grand & partaj på Bratt.



Amanda lycklig efter gymmandet







Nu måste jag kila, thaimat å freddan väntar :)
Puss

HAHA




Va bara tvungen..

Memory lane


Var är solen?

Å vad jag vill ha sommar! Snacka om keligt väder! Lite sol hade inte skadat, var är solen?!  Nu när man har påsklov vill man vara ute i solen så mycket som möjligt men nej då ska det vara tråkigt å mulet/regn istället. Jag håller tummarna, på påskafton ska (!) det vara 17-18 grader och sol, då ska jag njuta :)

Dagen så här långt har innefattat tittning på The Hills, en enkelt tillagad lunch som jag åt i min ensamhet (tråkigt), försökt lära mig min nya mobil som jag köpte igår (sony ericsson c902), efter de hämtade Jossan mig när hon hade håltimme och vi åkte hem till henne, fikade och snackade skit. Sen när hennes lektion skulle börja igen åkte jag med in till gymnasiet för då hade Matilda slutat så vi gick till The Lounge och tog en fika (hemskt onyttig dag det här). Hon stod en fika i skuld till mig så jag blev bjuden, gratis är gott :) haha. Nu sitter jag här och skulle behöva börja med hemtentan i mentalträningslära men den är riktigt tråkig så jag skjuter den framför mig hela tiden.

Får väl försöka ta tag i den där hemtentan nu..
Kram!

IL0609


Good Vibrations - Gym Class Heroes



Cover på Beach Boys låt, en riktigt måbra låt!

Blogg, igen

Ja då har man skaffat sig en blogg igen, får se hur länge man kan hålla blogginspirationen uppe. Tredje gången gillt för min del. Har funderat på att skaffa en blogg nu ett bra tag för att få skriva av sig lite, men har inte blivit av. På ett vis är det väldigt fiffigt med en blogg för man kan kolla tillbaka och se vad man gjorde förr. En sak jag ångrar är att jag inte bloggade nogare i 1:an på gymnasiet när jag bodde på internat. Man kommer ihåg hur det var och så, men det är väldigt mycket man har glömt som skulle vara kul att kunna läsa om nu i efterhand. Men det är inget som går att göra åt nu, så jag får sattsa på den sista tiden i skolan, jag har faktiskt inte koll på hur många dagar (!) det är kvar, men det är under 70 dagar.  Fan vad tiden går snabbt!

Nog tjatat, Freddan kom precis så vi ska sätta på en film, Burn after reading är det som väntar,
Ciao!

RSS 2.0