Lördag

Sotto fyller år idag och ska ha middag/förfest så ska strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning :) De ska sedan ut i Halmstad så jag kör dem å sen åker jag hem. Blir alltså nyktert för min del, har lovat köra Fredriks å hans föräldrar hem från de bröllopet de är på nu. Ska även jobba imorron så får väl vila upp mig lite inför de sista veckorna i skolan ;)

Dagen har varit lugn, träffade Jossan i stan å vi tog en brunch på falkmanska å gick sedan en sväng på stan, mys :) Sen va de bara å lägga sig med bikinin i trädgården, riktigt fint väder!! Åkte sedan hem till Freddan för skulle även köra dem till bröllopet som även är ett dop.

Här är resultatet från gårdagen. Finns några mer bilder på facebook, men jag riktar mer in mig på min egen bal som är på torsdag. Denna balen var faktiskt en liten besvikelse, trodde den skulle vara roligare, men balkommiten kändes lite rörig, menmen. Antar att förhoppningarna var förhöga inför.
Iallafall så här såg jag och min baldejt (heter det så?), Putte ut: (mitt hår belv väldigt fluffigt efter bilturen i cabben, haha.)

Fredag

Idag är det fredag å jag ska gå på bal. Känns lite så sådär, ska bli kul men känner mej samtidigt lite dum. De är inte min egen skolas bal jag ska gå på, men jag fattar egentligen inte varför jag känner mej dum när jag blev tillfrågad om jag ville gå. Så jag får helt enkelt glömma de :) Sitter me fin fina papiljotter i håret, det känns, inte så där jätte skönt faktiskt, men de blir nog fint.

Annars då, börjar bli lite smått hungrig, ska nog även ta och sätta mig och läsa lite i solen.
Känner ingen alls mening i detta inlägg, haha.
Tänk på mig ikväll, så jag slipper känna mig dum :) (vilket jag inte gör längre)

Puss

SKIT!!


VAD ÄR DET SOM HÄNDER!? Skulle precis starta min kamera, men nä de går inte för det har hänt något med objektivet. Det åker inte ut :S Jag har inte använt den på ett bra tag och jag har inget minne av att den hade gått sönder sist jag använde den, vad har hänt? :S

Och inte nog med det, i måndags gick min dator sönder! I datorn låg mitt sista arbete jag hade kvar i skolan som precis var klart. Jag hade satt på datorn för jag skulle skriva ut det, men nej då går det inte att starta den. Fick verkligen panik, hade suttit rätt många timmar för att få ihop de jävla 1200 orden å sen startar inte datorn! Mamma gick till ett dataföretag igår och som tur var kunde de plocka över arbetet och lite andra saker till ett externt minne och sen göra en backup på datorn så ska nog allt lösa sig. Grymt skönt! Hade det inte gått att rädda arbetet hade jag inte precis satt mig och börjat skriva ett nytt arbete.

Onsdag

Oj vad dagarna går fort! och vid datorn hinner jag knappt sitta heller. Det är egentligen helt sjukt vad tiden går fort, snart bara 2 veckor kvar till studenten! Underbart är bara förnamnet, men samtidigt lite vemodigt, men shit, nu börjar livet!! :)

Denna onsdag den 27/5 har bestått av skola mellan 9.30-15.00 Var av 1 timme bestod av att åka buss till Tylösand (tog jätte lång tid å ta sig dit :S) där vi hälsade på Livräddarskolan. En gubbe som hette Leif visade oss runt och berättade lite om hur de jobbar å så de ingick typ i simlärarkursen. Efter det var skoldagen slut.

Träffade sedan Matilda en sväng i stan, skulle fixa det sista inför bal och student men även en present till Sotto som fyller år på lördag. Så nu är allting till student och bal fixat, riktigt skönt :)


Hittade denna bilden från förra sommarn, frågan är vad jag håller på med?
Det ser knappt ut som jag heller.

Långhelg <3

Gud vad skönt med långhelg, det behövde jag verkligen! Synd bara att man har plugg å göra.. Men förhoppningsvis är allt klart snart så man slipper de. Studenten är nära nu!

Igår hade jag en riktigt konstig dag, jag tror det har och göra med att jag sov hos Mimmi å deras spöke, Bettan, spökade med mig i natt. Jag sov ca 9 timmar den natten, men jag vaknade till flera gånger men somnade lika snabbt, sen drömde jag massa. När jag vaknade var jag riktigt trött, som om jag inte sovigt något? Hade sedan en riktigt dålig dag nästan hela dagen, allt var fullt å piss. Tur att den slutade lite bättre iaf. Träffade Amanada, nela, Matilda å Jossan i lite olika omgångar. Å så såg vi Marcus Allbäck på McDonkan, haha.
Men nu ska jag snart av tåget!
tjoo

Onsdag

Sista skoldagen denna veckan och där efter blir det långhelg. Riktigt jävla skönt. Ska hem till Mimmsan efter skolan idag, en spontanidé från min sida, ska bli jävligt kul! :) Skulle egentligen ha grillat nårra från klassen, men de blev massa strul å mög så det blev lite ändrade planer.

Jag hoppas på att det blir fint väder nu ända fram till lördag så man kan sola lite och bli lite brun när alla kommer hem från costa, haha.

Nu går snart tåget så jag får väl ta och röra mig härifrån,
tjo!


Vrålplugga

nu ska jag gömma mig i skolböckerna. WIho. Förhoppningsvis tar det inte hela kvällen. Ska även fixas det sista på balklänningen, sen är den klar :)

24 dagar kvar till studenten.
Jag ser ljuset!

För lite mer än ett 1 år sedan..



Jag är person nummer 2. Inte min bästa tzucka i mitt liv precis.

Söndag

Helgen har gått lika fort som vanligt. Och som vanligt har jag knappt hunnit sitta vid datorn. I alla fall, helgen i korthet:

lördag: chillade hela dagen med älskligen. förfest på kvällen och sedan utgång. Blev lite för mycket av det goda för min del.
söndag: soooov massor, sjukt seg när jag vaknade. Hej bakis. Efter lite mat å vilande mådde jag dock betydligt bättre :) Åkte sedan till Kungsbacka med älsklingen +hans mamma och pappa för att hälsa på hans syrra och hennes familj.

Nu är jag sjukt trött och tänkt nana.
Kort vecka denna veckan, sjukt najs!

God natt!

HELG

Såååå jävla underbart! Den här veckan har verkligen varit omotiverande och nästa vecka kommer antagligen inte bli särskillt mer motiverande. Skönt att det bara är skola i 3 dagar. Men det är dock lite segt för egentligen skulle jag åkt utomlands imorron och legat på en strand och stekt. Och där efter festat natten lång, men nej så blev det inte. Lite tråkigt faktiskt.. Så därför får man försöka festa till det lite hemma i Sverige istället.


Full fart mot studenten!

Torsdag


Sjukt seg dag i skolan. Idrott, hål 1 timme, religon med redovisning i ca 1 timme om Islam, hål 2 timmar, onödig svenska lektion i 45 min där vi läste lite på norska? jaha nödvändigt. Känns bra att det är ca 4 veckor kvar i skolan och vi gör ingenting, vad kommer hända de 4a kommande veckorna? Lika bra å ta studenten redan nu ju! GE MIG STUDENTEN!

4 par skor för under 1000 kr = naaajs!

Skoldagen idag innefattade filmtittande och genomgång av HLR med barn och sen var dagen slut. Åkte sedan till Ullared med mamma för att leta bal och studentskor, har letat och letat och verkligen inte hitta några. Och det började inte bra i Ullared heller, hittade ett par sjukt snygga skor på scorett men de var för spetsiga (villa ha med öppen tå och det blir inte snyggt ihop) så jag började redan där tappa hoppet.

 Vi gick vidare till skokanonen men där fanns det verkligen inte nårra snygga skor. Sista stoppet och enda hoppet kvar i Ullared var Skodoon och det började ingen vidare där, hittade ett par riktigt fina vagabond skor, men nä såklart fanns de inte i min storlek! Började nästan gråta där (lite överdrivet dock), fy fan, men sen hittade vi en hylla med modellskor i 37:or och där hittade jag 3 par!! Två för 199 kr och ett par för 250! Och egentligen skulle de ha legat på minst 500 kr st. Efter det hittade jag även ett par ballerina från Vagabond för 199 kr. Allt gick sammanlagt för under 1000 lappen, riktigt najs faktiskt! :)


Skorna ser faktiskt inte alls snyggga ut på bilderna,
men här de iaf. Men som sagt, de är typ 10000 gånger
snyggare i verklighten och när de sitter på en fot.



Säsongsavslutning

Spännande spännande spännande!


Long time

Längesen jag skrev här nu, men har hänt så mycket så jag har knappt hunnit sitta vid datorn. Kort sammanfattning av vad som har hänt sedan i fredags:

Lördag: Jobbade 7.30-15.30. Efter det åkte jag ner till Laholm och träffade Emma, Mimmi å Maja. Helt underbart å träffa er igen! Måste vi göra oftare!!

Söndag: Jobbade 9-17.30. Grillade på kvällen med Freddan, Johan, Jonas, Stina, Johan och Kristin. Riktigt trevligt.

Måndag: Skola mellan 9.40-ca14.45. Shoppade och käkade Thai i stan med älsklingen. Riktigt mysigt!

Tisdag: Pissdag! Tar tåget super tidigt till Båstad å väl på tåget får jag betala vuxenpris på biljetten bara för jag inte har något leg me mej (dom har aldrig frågat mig tidigare så då har jag inte tänkt på att ha me mej de varje gång) å då sa han "då får du betala vuxenpris" så jag fick glatt betala de 50 kr extra för en vuxenbiljett. När jag väl kommer till skolan så togs närvaron på matten, sen fick man räkna var man ville å sen visar det sig att den enda lektionen, eller lektion å lektion, jag har efter det är basgrupp 14.30-15.30. Det var bara frånvaroanmäla sig på den lektionen å gå den låååånga vägen till stationen. Var då redan riktigt irriterad å de va sedan nästan precis så jag hann me lektionen. Kände mej inte särskillt fräsh när jag satte mej på tåget svettig och fin (fick gå jätte snabbt å springa ibland för att hinna...) Väl på tåget får jag samma konduktör! Men denna gången gick det tydligen bra att vara barn! Hade iof köpt biljett innan, men ändå :S Å sen får jag veta att det blir ersättningsbuss ifrån Halmstad så jag kommer hem 30 min senare än jag skulle. Min dag kunde inte börjat bättre!

 När jag kom hem satte jag mig sedan i solen å pluggade, så nu är allt som vi har fått som ska in klart. Så jävla skönt! Nu ska jag bara chilla resten av tiden i skolan :) Har även hunnit med att träna med Amanda å lite solning på de efteråt.

Kvällen kommer innefatta tittning på nya The Hills avsnittet å antaligen lite på eurovision.


Bilder från torsdags:













Bilder från i lördags:








Pusshej!

Ut i skogen

Ska långt ut i skogen, till Fagered rättare sagt. Har aldrig varit där, så ska bli mycket spännande och se va detta stora samhälle har att erbjuda! hahah. Bilder från gårdagskvällen kommer :)

Tjo!

Torsdag

Näst sista dagen innan det är helg, ska verkligen bli skönt med helg! Dock lite surt att jag ska jobba hela helgen..

Dagen idag har bestått av skola mellan 11.20-16, där efter har det inte hänt så mkt, ska börja göra iordning mig inför studentfesten. Tema jorden runt. Ett väldigt stort tema, lite konstigt enligt mig men det kommer säkert bli kalas. Blir nyktert för mig, ska köra till skolan imorron för att slippa ta ett så tidigt tåg. I vanliga fall börjar vi 9.40 på fredagar men har nationellt prov i engelska b imorron så vi börjar 8.20 iställlet, liiiite segt! menmen. Hade egentligen inte tänkt gå idag, men de är sista (?) studentfesten i Falkenberg, sen får man förlita sig till Båstad.

Ska försöka ta lite kort inne på Bratt för en gångs skull, jag tar alltid jätte många på förfesten men aldrig senare, så det ska jag försöka ändra på.

Tjo och tjim!

Simma lugnt

Åh vad jag är seg och trött och irriterad. Kunde inte somna igår, bara låg och tänkte på massa onödiga saker. Och så oroade jag mig för massa onödiga saker. Helt onödigt. Så blev jag irriterad. Och när jag är irriterad så blir jag irriterad på mig själv och sen blir jag irriterad för att jag är irriterad. Hallå liksom? Vad håller jag på med? Ibland är man bara för jobbig.

Min dag idag har bestått av ett vattengympapass på ca 50 min på morgonkvisten, att  lära mig craw (stavas det så?), sjukt jobbigt och ta luft, jag fick bara in massa vatten i öronen hur jag nu lyckades med det. Men jag fick fjong på det efter ett tag. Lunch bestående av äckligt pulvermos/snabbmatsmos och korv och Hjärt och lugnräddning. Allt detta gjordes i Sannarpsbadets lokaler. Och jag dör av allt klår de har i sitt vatten, tummen upp!


Nu känner jag mig hemskt negativ, tror min mage och hjärna behöver ha lite mat i sig. Moset och korven var tyvärr inte så mättande. Frågan är vad jag ska äta?

Skit samma, tjo!

Posar järnet utan för Klitte igår innan Amanda och jag skulle träna, haha!

Le Specs

SJUKT SNYGGA SOLGLASÖGON LE SPECS HAR! Jag vill köpa hela bunten, eller nästan. Jag måste beställa ett par, frågan är bara vilka? Finns så många sjukt snygga. (tryck för större bild)


Mums (som freddan brukar säga)

Sitter här nyduschad efter en joggingtur. Har gjort mig en pasta/kycklingsallad och ska sätta på Gossip Girl.

Efter salladen väntar svenska jordgubbar. JAG SKA FROSSA! Finns inget bättre än svenska jordgubbar! Bättre måndagskväll kan det knappast bli :)

Och så var helgen slut..

Så var helgen slut och det är måndag igen och det innebär att det är skola. Är inte alls särskillt pepp på skolan, nu under helgen när den var extra lång kändes det som att det var sommarlov. Speciellt eftersom vädret var så fint! Det är inte bara helgen som är slut utan även det fina vädret, tror att det kan ha en rätt stor inverkan på att man inte alls är sugen på skolan. Går till 16 idag med, så det gör inte saken mycket roligare.

Nej nu ska jag sluta vara så negativ, det är ju för i helskotta inte alls långt kvar till STUDENTEN!! Det gäller att börja njuta av sista tiden nu, sen är de över.

Får ta och borstat tänderna, tåget går om en halvtimma.

Over and out

Söndag

Shit vad tiden går fort! Har inte bloggat på fem dagar. Det har hänt så mycket sedan i onsdags och jag har knappt varit hemma något. Så för att göra det hela lite roligare blir det mest bilder som får tala, de säger ju som sagt mer än 1000 ord...

Onsdag
Klassfest hos Soffe. Alla i klassen utom killarna så de va jävligt dåligt.
Lekar och ölbrännboll stod på schemat.












Torsdag
Mösspåtagardag i skolan. Grillning å kubbspel här hemma på kvällen.


Mössan ska vara bakochfram enda fram till studenten. Nu är de nära!!


Tog bara en bild på kvällen på Kim och JC.


Fredag
Stekte i solen hela dagen, sen var det syskon/släkt kalas hemma hos Freddan.


Freddan målade väldigt fina ballonger, han har talang ;)

Lördag
Chill i solen och utgång på kvällen (tog inga bilder..)

Söndag
Lämnade Freddan vid tåget och det tåget han hoppade på kom mamma och pappa
med ifrån Åre. Har inte gjort så mycket idag, skrivit klart ett arbete och sen kom Matilda över
en sväng så vi snackade massa om gårdagskvällen och bakade muffins, mys!


RSS 2.0